Uslovi Korišćenja

Uslovi korišćenja za Mobilaja klub

Postanite član Mobilaja kluba, preuzmite sadržaje brže i jeftinije, a istovremeno ulepšajte svoj mobilni telefon. Da biste pristupili Mobilaja klubu, dovoljno je preuzmete bilo koji sadržaj (slike, animacije, video klipovi, java igre, kreiraj svoj logotip, mp3 ili real melodije) i od tog trenutka postajete deo velike Mobilaja zajednice. Preuzimanje sadržaja i pristup Mobilaja klubu važi samo za teritoriju Srbije.

Mobilaja klub vam pruža mogućnost da jednom nedeljno na vaš mobilni telefon stigne vaučer sa posebnim kodom koga možete da iskoristite u bilo kom trenutku i preuzmete određeni broj sadržaja.

Na primer sa jednim vaučerom možete preuzeti bilo koja tri sadržaja za mobilni telefon.

Kodove možete iskoristiti na web portalu www.mobilaja.com ili na wap portalu.

Prilikom preuzimanja bilo kog sadržaja, na vaš mobilni telefon (pored izabranog sadržaja) će stići i pozdravna poruka koja vas obaveštava o vremenu pristizanja vaučera.

U sledećem zakazanom danu za pristizanje vaučera na vaš telefon stiže wap push poruka sa kodom. Ovu poruku ne smete obrisati sve do trenutka dok ne iskoristite vaučer, jer nećete moći da pristupite wap portalu.

Bruto cena jednog vaučera je MTS 179.60 din; TLN 180.54 din; VIP 177 din.

Ukoliko želite da se odjavite iz Mobilaja kluba, pošaljite MOBSTOP na 3336. Cena odjave: MTS 8.5 din.

Da biste mogli da preuzmete Mobilaja sadržaje, morate imati ispravno podešen wap ili GPRS sistem.

Bruto cena naručivanja sadržaja pozivanje broja 0900/22-33-36 je iz fiksne mreže: 59 din/min, iz MTS mreže 94.4 din/min.

Napomena: Sve cene su izražene u bruto iznosu sa svim uračunatim troškovima.